TRADUÏM LA RECEPTA DEL MARC
RECEPTA EN CATALÀ POLLASTRE EN SALSA Ingredients: 2 cuixes per persona 1 grapat de pinyons 1 grapat de prunes passes farina oli d'oliva verge extra nou moscada pebre sal vi blanc mitja pastilla STARLUX 1 ceba gran ratllada mig pebrot vermella trossos Preparació: Netegem el pollastre i li posem una mica de sal, l'enfarinem i a mig foc el segellem amb una mica d'oli. El deixem apartat. Fregim el pebrot a tossos a foc suau i després afegim la ceba i ho cuinem tot també a foc lent. Tornem a ficar el pollastre amb la ceba i el pebrot i li posem una mica de pebre i de nou moscada, la mitja pastilla STARLUX, els pinyons i el got de vi. Deixem evaporar el vi Afegim l'aigua fins a cobrir-ho tot i ho deixem coure a foc lent més o menys una hora. Quan queden aproximadament 10 minuts per acabar la cocció, afegim les prunes passes QUE APROFI
Comentarios
Publicar un comentario